Aracınız İçin En İyi Ön Cam Silecekleri | En İyi 3 Ön Cam Sileceği
Silecek lastikleri, otomotiv parçalarının önemli fakat dikkat edilmeyen aksamlarındandır. Genellikle göz ardı edilir ve rutin olarak unutulurlar. Yani nadiren akla gelen bir bileşendirler, ancak bu durum sadece onlar yıpranana veya parçalanana kadar sürer. İyi çalışırken göz ardı edilirler, yıprandıklarında ise artık ön camınızı kirleten birer baş belasına dönüşürler. Yani, ön cam silecekleri asla araç sahiplerinin gözüne girmeyi başaramıyorlar... Ta ki sizin için hazırlamış olduğumuz bu yazıyı inceleyene kadar.
Her şeyden önce, ön cam sileceklerine yüksek meblağlarda paralar yatırmadan, aracınızın neye ihtiyacı olduğunun tam olarak farkında olduğunuzdan emin olun. Şimdi, yıpranmadan önce arabanızın sileceklerini kontrol etme zamanı.
1.Michelin Stealth Ultra
Michelin neden cam silecekleri üretiyor diye sorabilirsiniz. Fakat, bildiğiniz gibi Michelin kauçuk hakkında birkaç şey biliyor. Bu yüzden silecek alanında olmaları da tamamen mantıksız değil. Michelin’in bu silecekleri saatte 200 kilometre hızla seyrederken bile iyi çalışabilen silecekler. Bu silecekler çerçevesiz tiplerden değil, menteşe mafsallı sileceklerdir. Bu özellik aracın ön camına daha iyi temas için silecek üzerinde daha fazla kuvvet oluşturur. Bu daha teknik olarak iyi bir süpürme sağlar. El-cheapo sileceklerinin aksine, menteşe sistemi kapalıdır. Bu sayede de aracınızın ön camına düşen çöpleri dışarıda tutar. Bağımsız testler, endüstri lideri bir performans olan 300.000 silme döngüsünden sonra bile cihazın hala kullanılabilir olduğunu göstermiştir.
2.Anco 31-Serisi Silecek Lastikleri
Anco, yaklaşık olarak otomobilin icadından beri silecek lastikleri üretiyor. Eğer loş ışıklı bir servis merkezinin bekleme odasında oyalanarak zaman geçirdiyseniz, hırpalanmış bir Anco sileceği görmüş olma ihtimaliniz çok yüksek. Hem güvenilir hem de en ucuz seçenek olan Anco silecekler, bir arabayı yeniden satmak veya yenileme fikri için oldukça iyi bir seçimdir. Bu markanın herkese uyan tek konektör versiyonuna KwikConnect adı verilmişti. Bu nedenle çoğu teçhizata kolaylıkla uyumlu olduğunu varsayabiliriz. Bu model, çerçeveli bir silecektir. Çerçeve sisteminin herhangi bir koruması yoktur. Bu yüzden çöp veya karla kaplanabilir. Bazı çevrimiçi kullanıcı incelemeleri çerçeve tertibatının hızla parçalandığını da bildirmiştir.
3.Rain-X Latitude 2'si 1 Arada
Çerçevesiz bir silecek almanız gerekiyorsa, Rain-X ünitelerinden daha iyisini bulmakta zorlanacaksınız. Rain-X serisindeki bu özel model, kendi su itici özelliğini doğrudan bıçağın içine yerleştirir. Bu da ilk birkaç süpürme sırasında ön camınızın bir Rain-X kaplamasına ihtiyaç duyacağı anlamına gelir. Rain-X’in özellikleri, suyun hızla akmasına ve bir otomobilin ön camından hızla sıyrılmasına izin verir. Bu da silecek koluna sık sık vurma ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu özelliğin, onları sık sık açma gerekliliğini ortadan kaldıracağı için, teknik olarak uzun bir silecek ömrüne yol açacağını da varsayabiliriz. Rain-X, gelişmiş ışın lastiği teknolojisinin, pürüzsüz ve neredeyse iz bırakmayan bir silme amacıyla, ön camın eğriliğine uyum sağladığını söylüyor. Çerçevesiz sileceklerin savunucuları, çerçeveyi ve menteşelerini sökerek, düzgün bir şekilde süpürmeyen deforme olmuş sileceklere yol açabilecek baskı noktalarını da ortadan kaldırdıklarını öne sürüyorlar. Herhangi bir çerçevesi olmayan bu tip bir sileceğin esasen büyük bir silecek olduğu da söylenmelidir.
Şirketin patentli evrensel adaptörü kolay kurulum sağlar. Rain-X solüsyonunu uygulamak için en önemli koşul olan sileceklerin ilk süpürme işleminin kuru süpürme olması gerekliliğine de dikkat etmek gerekir. Şunu da belirtmekte fayda var; Rain-X silecekleri, bir kasırganın ortasına dahi kursanız yine de çalışır.
- Kayseri Havalimanı (ASR)
- Antalya Havalimanı (AYT)
- İstanbul Havalimanı (IST)
- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW)
- Van Ferit Melen Havalimanı (VAN)
- Gaziantep Havalimanı (GZT)
- Nevşehir Kapadokya Havalimanı (NAV)
- Trabzon Havalimanı (TZX)
- Samsun Çarşamba Havalimanı (SZF)
- İzmir Adnan Menderes Havalimanı (ADB)
- Şanlıurfa GAP Havalimanı (SFX)
- Erzurum Havalimanı (ERZ)
- Adana Şakirpaşa Havalimanı (ADA)
- Ankara Esenboğa Havalimanı (ESB)
- Kahramanmaraş Havalimanı
- İstanbul Şişli
- Muğla Dalaman Havalimanı (DLM)
- Konya Havalimanı (KYA)
- Denizli Çardak Havalimanı (DNZ)
- Mardin Havalimanı
- Hatay Havalimanı
- Muğla Milas-Bodrum Havalimanı (BJV)
- Tüm Araç Kiralama Noktalarını Göster